Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2007 18:40 - SaMo LeVsKi!
Автор: feishin Категория: Спорт   
Прочетен: 2197 Коментари: 0 Гласове:
0



И така завърши  поредното, интригуващо, българско футболно първенство.

 Последните три мача на Левски срещу Локомотив София и двата с ловешкия Литекс на 24 май за купата на България и на 27 май за първенство бяха с особена важност...

 

На 20 май отборът на Левски игра мач с прекия си конкурент за титлата  Локомотив София. На стадиона в квартал ‘Надежда’ имаше толкова много ‘сини’ привържаници, че домакините от Локо се чувстваха като гости на собствения си стадион- неприятно предполагам...

Левскарите победиха напълно заслужено с изразителното 5:3 и така станаха за 25-ти път шампиони на България.

След мача фенове и футболисти празнуваха и се радваха зедно, като едно цяло под звуците на станалата пупулярна напоследък песничка „И Само Левски Обичаме те...”
image  image

                            

 

24 май - > 26 Национална Купа за Левски. Може би в един от най-стойностните и добри мачове за тази година , с гол в 111 минута,  Седрик Бардон короняса „сините”.  Макар че отборът на Литекс игра по-добре и доминираше през по-голямата част от мача, Левски успя да победи , именно затова футболът е толкова интересна игра и не винаги най-добрият побеждава....

Тази купа бе най-хубавият подарък за 93-та годишнина на ЛЕВСКИ както за феновете така и за футболистите и ръководството на клуба.

Стадионът под Аяазмото в Стара Загора бе посинял и отново звучеше познатото „И САМО ЛЕВСКИ Обичаме те”....

image             image

 

27 май- Пред 20 000 „сини”  привържаници Левски победи Литекс и получи 25-та Титла. Мъри Стоилов най-накрая успя да победи сръбския си колега Петрович, ученикът надхитри учителя си!

6:2 и Литекс бе сразен.

Невероятна празнична атмосфера, хиляди щастливи хора и един отбор....Когато капитанът Топчо вдигна купата над главата си, стадионът изригна,  уникално... Отбор и публика празнуваха...естествено на фона на : „И  Само Левски Обичаме те...” 
image image

 

                 

 

Левски изпрати един от най-успешните сезони в своята история – успя да влезе в групите на Шампионската Лига, да играе с големите и силните, спечели 13 златен дубъл и най-важното – успя да върне феновете си на стадиона! С 96-те си гола отбелязани в първенството през годината записа и поредния си рекорд!

Най-честният и достоен шампион!

 

Благодаря на треньора Стоилов за това ,че научи любимия отбор да играе красиво, да се забавлява на терена и да  радва феновете.

Благодаря на футболистите за прекрасните мигове, които ни подариха!

Левски, благодаря ти, че те има!!!

 

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!




Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: feishin
Категория: Музика
Прочетен: 77172
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930